INFORMASJON OM MEG SELV!
Mitt navn er Toril, er 44 år og jeg er gift med min kjære Halvard<3 Jeg bor i Trondheim sammen med min mann Halvard, og fem katter (en huskatt og fire abyssinere).


Jeg kom til verden på en solskinnsdag i Trondheim den 23.08.1966. Vokste opp på Byåsen i Trondheim, og der gikk jeg på Byåsen og Ugla skole. Hadde en aktiv barndom og ungdom. Holdt på med turn i Trondhjems Turnforening fra jeg var 4 - 18 år, og begynte som instruktør for barne- og ungdomspartier i 1980, og sluttet i 1992. Da jeg var 9 år begynte jeg å spille piano, og i tillegg var jeg med og sang i kor. Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt!:) Ellers var jeg mye sammen med mine klassevenninner og turnvenner. Vi fant på masse morsomt sammen:)


Jeg utdannet meg til førskolelærer, og jobbet noen år i et morsomt og spennende yrke!:) Dessverre måtte jeg omskoleres, fordi jeg skadet begge hendene. Dermed ble førskolelæreryrekt for tungt for meg. Jeg sliter med kroniske betennelser i albuer, håndledd, knær og ankler, og har vært igjennom rekke operasjoner i hæler, håndledd og albuer. Omskolerte meg da til lærer med fordyping innen musikk og spesped. Jobbet noen år i ungdomsskolen som spes.ped og musikklærer, og jeg stortrivdes i yrket mitt!:) Det var gjennom musikkfaget i skolen jeg ble tent på å studere mere musikk:) Høsten 2002 studerte jeg musikk mellomfag, og dette studiet gav mersmak, og høsten 2004 begynte jeg på mitt musikk masterstudium på NTNU. Jeg er ferdig med mine obligatoriske eksamener, og holder nå på å skrive på min masteravhandling som jeg skal levere i desember 2011! På grunn av kroniske betennelser i skuldre, albuer og håndledd må jeg ta det litt med ro med skrivingen. Jeg stortrives med musikkstudiet!:) I tillegg er jeg vikar på musikkskolen som fløyte- og pianolærer, og jeg trives kjempegodt!:) Har også kordirigering i som fag i musikkstudiet mitt. Jeg er og også dirigent for et blandetkor, og det stortrives jeg med!:) Ellers er jeg freelancemusiker på tverrfløyte, og har flere spillejobber på gudstjenester, begravelser, bryllup m.m, og jeg føler meg beæret som får formidle musikk til publikum!:)


Mine interesser er: Musikk, spiller tverrfløyte og piano, synger i to kor (et kirkekor og et blandetkor), katter (abyssinere), avl, oppdrett, utstilling, reise, se nye land, lære språk, brevskriving, håndarbeid (strikking og hekling), lese, gå på kino, teater og konserter og være sammen familie og venner.


Meg selv under en fløytespillingsjobb.
Kirkekoret jeg synger i før en opptreden på Fjellseter Kapell i Bymarka i Trondhem.
Meg selv øver på et pianostykke på orgelet!:)
Meg selv som dirigent på en konsert med en av korene jeg har vært dirigent for!:).
Meg selv slapper av i sofaen sammen med abyssinerhunnkatten til min venninne!:)
Meg selv sammen huspusen vår Svartfot!:)
Meg selv i sofaen sammen vår føste abyssinerhunnkatt (Topsy) og huspusen vår Svartfot!:)
Meg selv i sofakroken.