HVEM ER VI?
I 1997 traff jeg ham som skulle bli min ektemann for aller første gang! Vi var en vennegjeng som var ute på en en pub under et arrangement i Trondheim, og der traff jeg min kjære mann for første gang! Det første jeg la merke til var at han var så åpen og hyggelig, og han hadde en kjempeherlig og morsom humor som jeg likte kjempegodt! Han var så lett å prate med og en skikkelig gentleman som brydde seg om andre mennesker rundt seg! Jeg følte jeg kunne prate med ham om alt Det var et eller annet ved den gutten som gikk rett hjem hos meg!


I ett år gikk jeg og var hemmelig forelsket i min kjære manna!<3 16.mai 1998 traff vi hverandre igjen, og jeg husker Halvard ble med meg hjem natt til 17.mai. Der ble vi sittende og prate, og det var kjempekoselig. Vi traff hverandre flere ganger i løpet av sommeren 1998, og vi ble også sammen det året!<3


Halvard er en omsorgsperson som bryr seg om sine medmennesker det være seg venner og familie, han er hjelpsom, har et kjempeherlig humør, han er impulsiv, han er et arbeisjern som ikke gir seg før han er fornøyd! Ikke rart jeg falt for den gutten der?<3


I 1999 flyttet Halvard inn hos meg, og 20.10.2001 ble vi smidd i hymens lenker!<3 Det var en dag som jeg aldri glemmer, og på bryllupsdagen gikk jeg på siden av meg selv hele dagen!


Halvard er født 30.09.1968, og er opprinnelig fra Grong i Namdalen. Han arbeider i et lite datafirma her i byen!


Min mann og meg selv!<3
Min mann og meg selv<3
Min mann og meg selv på restaurant!<3
LEILIGHETEN VÅR!
Kjøkkenet i leiligheten vår!:)
Kjøkkenet i leiligheten vår!:)
Stua vår!:)
Stua vår med sofaen vår!:)
Stua vår med spisebordet!:)
Pianoet vårt!:)
Soverommet vårt!:) Vi fikk over hodet ikke plass til dobbeltseng på soverommet, men en av våre venner foreslo at vi heller burde kjøpe oss en køyeseng!:) Da fikk vi kjempegod plass!:)
Soverommet med arbeidsplassen.
Soverommet med arbeidspulten.
UTENFOR DER VI BOR!
Gaten der vi bor sett ene veien.
Gaten der vi bor sett den andre veien.
Huset hvor vi bor.
Gaten vi bor i sett den ene veien.
Gaten vi bor i sett den andre veien.
Bilen vår på gårdsplassen vår.
Huset vårt hvor vi bor.